Valuta:

Privacy verklaring

Dit privacybeleid legt in algemene termen hoe beschermen we de privacy van uw persoonlijke gegevens. Dit geldt voor alle persoonlijke informatie die u verstrekt wanneer u zich bij ons.

Welke informatie verzamelen wij?
De aard van de persoonlijke informatie die wij van u afhankelijk van de voorwaarden van de collectie en de aard van de dienst die u aanvraagt. Bijvoorbeeld, als je wilt om een ​​product te kopen van deze website, we kunnen informatie verzamelen zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere informatie te verzamelen van uw aankopen van belang zijn.
Als we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming te verkrijgen om de inzameling van "gevoelige informatie" zullen we veronderstellen dat u hebben ingestemd met het verzamelen van alle informatie voor gebruik aan ons in overeenstemming met dit beleid, tenzij u ons anders vertellen.

Hoe we informatie te verzamelen
Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoeken wanneer u te maken met ons op via onze website, of als u in persoon contact met ons op. We hebben geen persoonlijke informatie verzamelen zonder uw toestemming. Wij geloven dat uw toestemming wordt verleend wanneer je de nodige velden invullen om een ​​transactie via deze website te vergemakkelijken.

Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken
Meestal verzamelen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken
2. Voor producten die u van ons hebt besteld te leveren
3. Om u te voorzien van informatie over onze producten en diensten
4. Als u uw mening over onze producten, diensten, marketing en website vragen.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden
Wij kunnen uw persoonlijke informatie aan anderen te gebruiken voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld of voor verwante doeleinden, bijvoorbeeld om een ​​transactie te voltooien namens u of u te voorzien van een product dat u hebt aangeschaft. We gaan van derden aannemers om diensten te verrichten voor ons, dat is de behandeling van persoonlijke informatie die wij hebben van de aannemer. Bijvoorbeeld, momenteel derden aannemers om:
1. Lever deze site het kopen van producten
Twee. Zorg voor een elektronische overschrijving, credit card processing en aanverwante diensten rekening

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens
We uitgevoerd veilig uw persoonlijke gegevens en we zullen niet verhandelen, verhuren of verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om veilig te houden alle informatie die we over u hebben. Persoonlijke informatie kan hetzij elektronisch in ons computersysteem worden opgeslagen. Firewalls, wachtwoorden, anti - virus software en e-mail filtering om al onze elektronische informatie te beschermen.

Los uw zorgen
Als u vragen hebt over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht.
Twitter Google+ Facebook YouTube