Valuta:

Verzenden & retouren

Shipping Policy

Snelle Verzending naar wereldwijd! De beste service! Geen belasting!

1. Wanneer u een bestelling plaatst, krijgt u een bevestigingsbericht immediately.If je niet ontvangt de bevestigings e-mail, direct contact met ons te ontvangen.

2. Bevestig uw afleveradres voor loon, kunt u op de beste telefoon nummer te nemen om contact te verlaten. Vul een geldig e-mailadres en e-mails te controleren nadat u hebt gekocht voor actuele informatie.

3. Items worden doorgaans verzonden binnen 12-24 uur na betaling is geverifieerd (zat & zon en de meeste nationale feestdagen).

4. We meestal gebruik van DHL, EMS, UPS of FedEx te leveren uw items direct aan uw deur, kunt u ervoor zorgen dat u thuis bent wanneer pakket aangekomen op uw deur.

5. Zodra wij uw pakket ontvangen, sturen wij u het volgen aantal zodra deze beschikbaar is. Pakket transitting tijd duurt normaal gesproken 7 tot 14 dagen afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die buiten de controle Postal Service. Als er een beetje vertraging, dan kunt u meer geduld hebben. Dank u voor de ondersteuning van ons.

uitwisseling

1. Wij staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons.

2. We zullen uitwisselingen voor een verkeerde maat of kleur binnen 10 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum accepteren. Neem dan contact met ons uw bestelling ID en om informatie die u zullen helpen. Nu feedback!

3. U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug, zullen we de juiste terugkerende adres te geven. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile voorwerpen terug aan u worden geretourneerd.

4. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, wordt u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten van de zending van de uitgewisselde items terug aan u. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen met ons op voor uw eigen veiligheid, want we zijn niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Het verschepen en behandelende lasten zijn niet terugbetaalbaar.

5.Please e-mail ons het volgen aantal wanneer u terug te sturen het pakket.

Opbrengst

1. Wij staan ​​alleen de terugkerende producten die ons problemen veroorzaakt, hoop dat uw begrip.

2. U kunt uw producten terug te keren voor een volledige terugbetaling (minus verzendkosten) als ze ongeopend en in verkoopbare toestand naar het onderstaande adres.

3.Email ons met de terugkeer verzendadres voordat u de items terug en laat ons weten welke producten u zal terugkeren. Zorg ervoor dat de producten veilig en stevig verpakt. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor goederen verloren of beschadigd tijdens de terugkeer proces. Wij vragen dat u vragen om een ​​bewijs van detachering bij het retourneren van producten per post. Zodra wij ontvangen de items, zal een terugbetaling worden actioned binnen 14 dagen.

4.Goods moet worden geretourneerd binnen 7 dagen na ontvangst datum, ongedragen en bevatten alle originele verpakkingen en etiketten. Wij zullen uw oorspronkelijke methode van betaling, met uitzondering van 20% re-stocking / processing credit, administratiekosten en verzendkosten voor ons zal niet worden terugbetaald zijn. Alle verzendkosten in verband met de terugkeer van de goederen zijn de verantwoordelijkheid van de consument.
Twitter Google+ Facebook YouTube